Contact

A: de Stege 7

8194 LP te Veessen

​​

T: 06-19649931

E: vandierencoaching@outlook.com

KvK-nummer: 68340206

  • Black LinkedIn Icon
  • Black Facebook Icon

© 2018 by Brand Fuel

Cursus

 

"Wild Leading the Future": In samenwerking met Paul Flapper van het bedrijf 'Sprakeloos Gezond, start dit transformerende leiderschapsprogramma voor leiders van nu die leiden naar de toekomst. Er is lef, moed en nieuwsgierigheid voor nodig om de kracht van multidimensionale realiteiten te ontdekken en te ervaren. 

 

Download de brochure:

"Jouw levensreis met de paarden". In samenwerking met Coby van der Hoeff van 'Kifungo opleidingen', start dit geheel vernieuwde programma: Energetisch en sjamanistisch werken met paarden. Voor (hoog)gevoelige mensen, met een groot hart voor paarden en die een diepe verbondenheid met dieren voelen. Kennismakingsmiddag; 17 januari van 13.00-16.00.

Aanmelden per mail.

 

Download de brochure:

Wild’: Een gedeeltelijk sjamanistische reis naar jouw ongetemde passie en eigen hart, in samenwerking met verschillende trainers. Voor mensen die sensitief zijn en verder willen gaan in hun persoonlijke ontwikkeling. Een cadeau aan jezelf. Meld je per mail aan voor de kennismaking middag op 10 januari of 16 januari van 13.00-16.00 uur. Deze reis start in februari/ maart 2020.

 

Download de brochure:

 

De Wijsheid van het Kind;

Deze unieke zesdaagse module is ontwikkeld voor begeleiders om zoveel mogelijk kinderen op deze diepere lagen met paarden te kunnen ondersteunen.Deze module bij voldoende aanmeldingen.

 

Voor meer informatie