Contact

A: de Stege 7

8194 LP te Veessen

​​

T: 06-19649931

E: vandierencoaching@outlook.com

KvK-nummer: 68340206

  • Black LinkedIn Icon
  • Black Facebook Icon

© 2018 by Brand Fuel

Partners

Samen werken, ieder vanuit zijn of haar kracht, passie en talent

Marieke Schoing-Gels

Marjolijn en ik kennen elkaar al jaren. We hebben samen bij de politie gewerkt en zullen in dat opzicht ook altijd verbonden blijven op die gezamenlijke achtergrond. Maar er is meer. Veel meer dan dat. Marjolijn en ik hebben ook een bijzondere klik als het gaat om het zoeken naar vormen en manieren die helpen om andere mensen te helpen naar zichzelf te kijken. We doen dit allebei door zelf naar onszelf te kijken. Vanuit de combinatie van schaduw en licht. Twee onlosmakelijk verbonden zijden die in ieder mens aanwezig zijn. En van waaruit een mens handelt en beleeft.

 

Ik ben Marieke Schnoing-Gels, moeder van tweeling dochters Anna en Floor en vrouw van Alwin. Ik werk sinds half maart van dit jaar als Rayondirecteur bij Humanitas DMH. Een zorgaanbieder voor mensen met een hulpvraag. De humanistische kernwaarden van deze organisatie passen heel goed bij de wijze waarop ik in het leven sta. Kijkend vanuit het mens-zijn. Elk mens heeft zijn of haar beperkingen. Maar stel je nou eens voor dat je elkaar niet ontmoet op de beperking maar op de verbinding van het gemeenschappelijke. En dat is het mens-zijn. Het zijn vanuit de bron en de oorsprong.

 

Dat is wat wij allen gemeen hebben. Als mens. En vanuit die bron en oorsprong zijn we weer verbonden met de natuur en alle andere organismen die daar leven. Dan is leven de bron en de oorsprong. En uiteindelijk komt het volledig terug in de energie. Zo is de cirkel weer rond...

Vanuit deze overtuiging werk ik graag samen met Marjolijn en haar kudde. De paarden voelen aan op de zuivere intentie. En deze zuivere intentie maakt ons bewust van onze eigen donkere en lichte kanten. Marjolijn kan haar kudde lezen en haar kudde leest haar en degenen die zich in de opstelling presenteren. Het is telkens weer een bijzondere ervaring wat dit met mensen doet. Daarmee zou ik het dan ook een ieder aanraden deze ervaring op te doen.

Daan Fousert

Mijn naam is Daan Fousert en ik omschrijf me als een gedreven mens. Ik ben niet in staat antwoorden te geven op de vragen die bij een ander leven maar mijn kracht zit in anderen aan het denken te zetten. Op het gebied van hun eigen leven, hun functioneren en vooral hun persoonlijk leiderschap. Ik doe dit op basis van het gedachtengoed van Servant-Leadership. Een ander dienen, begint met het dienen van jezelf.

 

Dit is een van mijn passies. De andere twee zijn schrijven en beeldhouwen.

Ik werk graag samen met Marjolijn van Dieren. Niet alleen omdat zij goed is in wat zij doet, zo niet de beste. Bovenal omdat zij zo zuiver en integer is in wat en hoe zij dat doet. Je voelt je bij haar vertrouwd en veilig. En dat is belangrijk bij wat zij doet.

 

Daarnaast is het een prachtig mens met zoveel gaven en talenten waarvan ik hoop deze allemaal nog eens te mogen zien en beleven. Haar liefde voor haar paarden is een garantie voor haar liefde voor mensen.

Paul Flapper

In samenwerking met Paul Flapper verzorg ik drijveren metingen in combinatie met een of meerdere sessies bij de paarden. Dit doen we voor individuen en/of organisaties.

Paul is de eigenaar van het bedrijf 'Sprakeloos Gezond'

Meer informatie volgt.

 

Deniz seyhan

Mijn naam is Deniz. Ik ben bedrijfskundige, docent, trainer, teamcoach, individueel coach en schaduwcoach. Vanuit die laatste rol mag ik mij hier voorstellen, op de website van mijn dierbare vriendin en zielsverwante Marjolijn.

 

Als schaduwcoach gebruik ik een diversiteit van methoden waarvoor ik getraind en gecertificeerd ben. Deze methoden zijn verwant aan werkvormen uit de psychotherapie en komen uit het sjamanisme. Voorbeelden zijn voice dialogue, opstellingen-werk en soul retrieval. Ook werk ik met dromen en kan deze helpen interpreteren of helpen oproepen voor antwoorden op vragen over jouw leven. Kortom: ik help cliënten en groepen een diepe duik te nemen in het onbewuste: de schaduw in, om er weer een stukje wijzer en lichter uit terug te komen, op een hoger bewustzijnsniveau.

 

Marjolijn en ik hebben veel met elkaar gemeen waaronder ons vermogen te kunnen invoelen in mensen, dieren en elementen. Wij zijn sterk verbonden met de natuur en vullen elkaar aan met ons werk als licht en donker gericht op heling van mens en dier. Maar wees gewaarschuwd: Als wij onze krachten gebundeld voor jou inzetten, verandert er wezenlijk iets in je leven!