Meer weten over paardencoaching, of wil je eens kennismaken?
Neem dan contact met me op!
Contact

A: de Stege 7

8194 LP te Veessen

​​

T: 06-19649931

E: vandierencoaching@outlook.com

KvK-nummer: 68340206

  • Black LinkedIn Icon
  • Black Facebook Icon

© 2018 - 2020 by Brand Fuel

Zoeken
  • Marjolijn van Dieren

"Wild" Leading the future

Samen met Paul Flapper van het bedrijf Sprakeloos Gezond lanceren we een geheel nieuw leiderschap programma. "Wild" Leading the Future.


Het is een programma voor leiders van deze tijd die openstaan voor vernieuwing. Dit jaarprogramma heeft niet alleen effect op jou als persoonlijkheid, maar op de hele organisatie. Samen met de beste trainers beiden we de unieke mogelijkheid om een diepgaande transformerende reis te maken.


We bieden twee personen, vrijblijvend en kostenloos, de mogelijkheid om aanwezig te zijn tijdens de brainstormsessie van dit jaarprogramma op vrijdagavond 5 april.

Na aanmelding wordt je van harte uitgenodigd om mee te denken, te praten en als het resoneert ook mee te doen aan een leiderschapsprogramma met nieuwe dimensies voor 'Leiders van Nu' die leiden naar de toekomst.


Het programma zal in oktober 2019 gelanceert worden door Paul Flapper, van ‘Sprakeloos Gezond’ en Marjolijn van Dieren van ‘Van Dieren Coaching’.


Tijdens dit jaarprogramma reizen we door middel om je persoonlijke “inner wisdom” te verbinden met de collectieve wijsheid van de natuur(quantum veld). Wijsheden vanuit verschillende culturen worden gecombineerd. Daarin ook de bijzondere wijsheid en vaardigheden van paarden.


Natuurlijk Leiderschap als Levenskunst. “Wild” vindt plaats op passende en verrassende locaties in Nederland


Meld je aan door een reactie te plaatsen op linkedin of een mail te sturen naar

Paul Flapper 06-46752115 info@sprakeloosgezond.nl

Marjolijn van Dieren 06-19649931 vandierencoaching@outlook.com

68 keer bekeken