Contact

A: de Stege 7

8194 LP te Veessen

​​

T: 06-19649931

E: vandierencoaching@outlook.com

KvK-nummer: 68340206

  • Black LinkedIn Icon
  • Black Facebook Icon

© 2018 by Brand Fuel

 

over

mij

Over Marjolijn
Leef je leven vanuit je passie,
intuïtie en hart

Op een mooie plek in de natuur kan ik mijn grootste passie delen: de kennis en de  wijsheid van  paarden.  Zij maken  een groot deel uit van mijn leven. De paarden die ik ontmoet heb,  hebben mij  mede gevormd tot wie ik nu ben. 

Mijn ervaring met paarden varieert van  het zadelmak maken, het  inrijden en trainen  van deze dieren. Ook heb ik tochten te paard in binnen- en buitenland begeleidt. Daarnaast heb ik de opleiding tot instructrice niveau III in Deurne gevolgd en afgerond. Ook heb ik elf jaar gewerkt bij de bereden politie.  

​ 

​Naast het werken met de paarden, heb ik vele reizen gemaakt en gewerkt in het buitenland. Vervolgens  heb ik de stap naar het werken in een uniform gemaakt en heb ik bij zowel de Koninklijke Marechaussee als de Nationale Politie verschillende functies vervuld. Tijdens een preventieproject bij de Nationale Politie heb ik heel duidelijk kunnen zien en voelen dat de fysieke en de mentale gesteldheid van mensen onlosmakelijk met elkaar verbonden is.  Verder heb ik voor de Nationale Politie samen met mijn paard Jasper tweemaal een Ted Talk mogen geven, wat een onvergetelijke ervaring voor ons beiden geweest is.

​ 

Vanaf 2015 heb ik een andere manier van samenwerken mogen ervaren met deze mooie en bijzondere dieren: Het begeleiden van mensen tussen mijn paarden. Hierbij werk ik graag op de 'diepere' lagen en kan ik mijn gevoel en gave inzetten om mensen te ondersteunen tijdens hun 'reis'. Wat ik met veel liefde en passie doe.

Na verschillende opleidingen en trainingen gevolgd te hebben, werd het tijd om mijn kennis en ervaringen te delen. Ook blijf ik mijzelf ontwikkelen, zodat ik jou kan geven wat je nodig hebt. 

de kudde

Jasper
Poppy
Smokey
Luigi
Show More