animal communication

Communicatie met je huisdier via Animal Coaching 

Wil jij weten hoe te communiceren met dieren en wat zij je te vertellen hebben? Dan is Animal Coaching misschien wel wat voor jou. Bij deze vorm van coaching gebruik je zintuigen en gevoel om in contact te komen met je huisdier. Door de verbinding die je legt kun je horen, zien en/of voelen wat er nodig is voor jou en je dier. 

 

De grondslag van deze vorm van communicatie vinden we in de natuur, waar alles met elkaar in verbinding staat. Kijk maar eens naar een kudde wilde paarden. Hoe kan het dat het voorste paard weet dat het achterste paard gevaar voelt, en er direct op reageert? De hele kudde slaat vervolgens op hetzelfde moment op de vlucht. Dit komt door de energie die als een trilling door de gehele kudde gaat. Juist die communicatieve energie is datgene wat veel mensen kwijt zijn geraakt. Zij missen deze verbinding met zichzelf, de dieren en de natuur. Hoe mooi is het als dit gevoel weer versterkt wordt? 

 

Onze dieren voelen energie en duiden daarom vaak wat er gaande is bij de eigenaar of in het gezin. Ze willen helpen, ondersteunen en zelfs dingen van hun eigenaar overnemen.  

Via Animal Coaching leer jij in een coaching sessie of workshop (met of zonder paarden) te communiceren en verbinding te maken met jezelf en je dier. Zo krijg je helder wat je huisdier zegt, en leer je te communiceren op energetisch niveau!