Cursussen en workshops

 

Ik bied meerdere cursussen en workshops aan. Dit doe ik soms in samenwerking met partners. Houd deze pagina in de gaten voor de startdata, of neem contact met mij op. 

Systemische dagen

Hierbij wordt gewerkt door middel van opstellingen met representanten. Er wordt door mij systemisch gewerkt. Hier wordt gekeken naar de dynamieken vanuit jouw (familie) systeem. Hierbij kan je alle vragen stellen die voor jou van toepassing zijn en op dat moment van belang. Ook is er ruimte om als representant aanwezig te zijn. De kosten om als representant aanwezig te zijn bedragen 50 euro     excl. btw. Als vragensteller betaal je 150,00 exclusief btw. Als jouw vraag gesteld is, kan je als representant aanwezig zijn bij de andere vragenstellers. De dagen die hiervoor gepland staan, starten om 09.30 en eindigt bij vier vragen om 17.00 uur. Er is ruimte voor vier vragen op een dag. De data voor deze dagen in 2022 zijn:10 juni, 8 juli, 2 september,  4 november en 2 december. 

Paard en Autisme

27 september en 1 december 2022 staan er dagen gepland voor Paard & Autisme. In samenwerking met Mirjam Krowinkel delen we onze kennis omtrent dit onderwerp. We gaan tijdens deze dag de diepte in. Het is voor mensen die zelf autisme hebben, familieleden/partners, begeleiders/hulpverleners en iedereen die interesse heeft in het systemisch kijken naar autisme.

Voor meer informatie zie onderstaande folder of neem contact op;

Download de brochure:

 

 

Wild 

Een gedeeltelijk sjamanistische reis naar jouw ongetemde passie en eigen hart. Wild is geschikt voor sensitieve mensen die zich op persoonlijk vlak verder willen ontwikkelen. Gedurende acht tot tien maanden gaan we op zoek naar je potentieel en kwaliteiten. In deze cursus wordt er gewerkt met negen onderwerpen waaronder je innerlijke saboteur, wat wil je lichaam je vertellen, we doen een familie opstelling en leer ik je omgaan met energie in jou. Hier zijn nog drie plaatsen beschikbaar.

Wild 8.0 start in september 2022. Er zijn nog twee plaatsen beschikbaar. De data voor deze Wild in 2022; 30-9, 3-11, 9-12, 13-1, 10-2, 10-3,14-4 12-5 en 16 juni. Wil je op de hoogte gehouden worden over de start en dit programma, stuur maar een mailtje naar; vandierencoaching@outlook.com

Download de brochure:

 

 

 

 

 

Voluit Leven & Wild Junior

Een geheel nieuw en uniek programma voor jongeren in samenwerking met psycholoog Mike van As vanuit psychologen praktijk Educare. Het is voor (jong) volwassenen die sensitief zijn, in de leeftijd tussen 17 en 30 jaar. Dit gecombineerde programma zet een stevige basis neer voor jou. Voor in het hier & nu en voor de toekomst. Voorafgaande aan Wild Junior volg je het programma Voluit Leven. Dit vindt plaats in Havelte bij de psychologen praktijk Educare. Dit wordt begeleid door Mike van As. Hierna start Wild junior in Veessen bij Van Dieren Coaching. Dit wordt begeleid door Mike van As, Marjolijn van Dieren en haar kudde paarden en twee honden. De data voor Voluit Leven zijn; 16-9, 23-9, 30-9, 28-10, 4-11, 11-11, 25-11, 2-12 2022 en 13-1 2023 . De data voor Wild Junior zijn: 9 september, 7 oktober, 18 november, 23 december 2022, 20 januari 2023. 

 

Voor dit gecombineerde programma kunt u zich aanmelden via https://educareonline.nl

Download de brochure:

Voluit Leven:                                Wild Junior:

Loslaten

Samen met psycholoog Mike van As start ik in maart 2022 een uniek, therapeutisch programma 'Loslaten' genaamd. We helpen getraumatiseerde mensen met hun trauma verwerking en de bijbehorende gedragspatronen. Dit doen we door emdr, praattherapie en midfulness te combineren met systemisch werk en paardencoaching. Voor dit programma zijn nog twee plekken vrij.

De data voor dit programma zijn; 2022;  20-5, 23-6, 21-7, 22-9, 13-10, 24-11, 15-12 2023; 12-1,        

2-3,30-3, 20-4, 25-5, 22-6, 20-7, 14-9. Wil je hier meer informatie over, of wil je je aanmelden? Stuur dan een mailtje naar; vandierencoaching@outlook.com.

Download de brochure:

 

 

De wijsheid van een kind 

Om begeleiders van kinderen te helpen met verdieping en wijsheid die direct in de praktijk toepasbaar zijn, ontwikkelde ik de unieke zesdaagse cursus De wijsheid van een kind. De module start bij voldoende aanmeldingen. 

​Download de brochure:

Jouw levensreis met de paarden 

Jouw levensreis met de paarden is een geheel vernieuwd programma dat start in samenwerking met paardencoach Coby van der Hoeff van Kifungo opleidingen. Tijdens deze bijzondere cursus leer je gedurende tien maanden energetisch en sjamanistisch werken. Dit gebeurd met behulp van paarden. Het is daarom belangrijk dat je hier affiniteit mee hebt. Deze cursus is voor (hoog)gevoelige mensen, met een groot hart voor paarden en die een diepe verbondenheid met dieren voelen.  

                         

Er is een mogelijkheid om kennis te maken met ons en het programma op 31 augustus van 13.30 uur tot 16.30 uur bij Van Dieren Coaching.   

                          

De data voor de eerstvolgende levensreis zijn in 2022; 23 september, 14 oktober, 25 november,           16 december 2022, 9 januari, 9 februari, 10 maart en 13 april 2023. Voor meer informatie of aanmelden voor dit traject; vandierencoaching@outlook.com

 

Download de brochure:

Helder

Al eeuwenlang volgen de seizoenen elkaar op. Als mens hebben we hierin onze eigen plek. We gaan tijdens deze long journey de natuur volgen. In samenwerking met sjamaan Blue Star en de paarden willen we mensen ondersteunen om weer terug te keren bij hun eigen wijsheid. Juist in deze tijd vol veranderingen. Luister naar de beweging in je en de grote beweging buiten je...laat je meenemen tijdens deze reis en verwonder je.                         

                              

De data voor Helder zijn; 14,15,16 september 2022 en de andere data volgen nog. Voor meer informatie of aanmelden voor dit traject; vandierencoaching@outlook.com

 

Download de brochure:

Module Trauma & Paard

Deze driedaagse cursus is een module voor ervaren coaches met een afgeronde coach opleiding, therapeuten en hulpverleners. Tijdens deze driedaagse cursus wordt paardencoaching, trauma kennis en lichaamsgerichte oefeningen gecombineerd. Zowel de kennis als het lijfelijk voelen en herkennen waar trauma en spanning zich op kan slaan, is helpend om een goede trauma- sensitieve deskundige te worden. Voor deze driedaagse wordt ik een dag ingehuurd door Kifungo.

 

De eerstvolgende datum zal plaatsvinden op 16 juni,22 juni en 29 juni 2022. 

Voor meer informatie download de brochure: