Cursussen en workshops

 

Ik bied meerdere cursussen en workshops aan. Dit doe ik soms in samenwerking met partners. Houd deze pagina in de gaten voor de startdata, of neem contact met mij op. 

 

Een moment voor jezelf

Heb je behoefte aan een moment voor jezelf? Laat je dan meenemen in de wereld van energetisch werken. Er kan gebruik gemaakt worden onder andere reiki, sjamanistisch werken of een andere vorm. Er ontstaat exact wat nodig is voor jou. Dit moment van rust is binnen. Binnen in huis en binnen in jou.

Neem contact op voor meer informatie. 

Wild 

Een gedeeltelijk sjamanistische reis naar jouw ongetemde passie en eigen hart. Wild is geschikt voor sensitieve mensen die zich op persoonlijk vlak verder willen ontwikkelen. Gedurende acht tot tien maanden gaan we op zoek naar je potentieel en kwaliteiten. In deze cursus wordt er gewerkt met negen onderwerpen waaronder je innerlijke saboteur, wat wil je lichaam je vertellen, we doen een familie opstelling en leer ik je omgaan met energie in jou. 

Wild 6.0 start in september 2021. Data volgt nog. Wil je op de hoogte gehouden worden over de start en de data, stuur maar een mailtje naar; vandierencoaching@outlook.com

Download de brochure:

Loslaten

Loslaten is een programma voor mensen met trauma.  

In mijn praktijk zie ik wat de positieve inwerking van paarden op getraumatiseerde mensen hebben en de cruciale rol die een veilige omgeving voor zowel mens als paard daarin heeft. Om deze reden werken we in een kleine groep waarbij iedereen de ruimte krijgt. Er zijn ook geen andere mensen op het terrein aanwezig. Loslaten is een programma wat anderhalf jaar lang duurt. Vanwege de intensiteit en de integratie die nodig is treffen we elkaar eenmaal per maand. 

Er is een zorgvuldige opbouw in het programma en het wordt systemisch begeleid. Dit houdt in dat we ervan uitgaan dat alles een oorsprong heeft, iedereen een plek krijgt, en dat er ordening en balans is. De paarden geven aan waar de ordening in een systeem uit balans is.

Mensen mogen hun trauma’s bij de paarden en Marjolijn zien, voelen en een plek geven. In contact met de paarden en onder haar professionele begeleiding mogen zij hun trauma’s LOSLATEN.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Marjolijn van Dieren.

Download de brochure:

 

De wijsheid van een kind 

Om begeleiders van kinderen te helpen met verdieping en wijsheid die direct in de praktijk toepasbaar zijn, ontwikkelde ik de unieke zesdaagse cursus De wijsheid van een kind. De module start bij voldoende aanmeldingen. 

​Download de brochure:

Jouw levensreis met de paarden 

Jouw levensreis met de paarden is een geheel vernieuwd programma dat start in samenwerking met paardencoach Coby van der Hoeff van Kifungo opleidingen. Tijdens deze bijzondere cursus leer je gedurende tien maanden energetisch en sjamanistisch werken met paarden. Het is daarom belangrijk dat je hier affiniteit mee hebt. Deze cursus is voor (hoog)gevoelige mensen, met een groot hart voor paarden en die een diepe verbondenheid met dieren voelen.                                                                  

De data voor deze levensreis zijn; 11 februari, 19 maart, 16 april, 28 mei, 18 juni, 9 juli, 3 september en 8 oktober 2021. De volgende levensreis start in 2021 op de volgende data: 24 september, 13 oktober, 12 november, 10 december, 21 januari, 11 februari, 18 maart en 15 april. 

 

Download de brochure:

Module Trauma & Paard

Deze driedaagse cursus is een module voor ervaren coaches met een afgeronde coach opleiding, therapeuten en hulpverleners. Tijdens deze driedaagse cursus wordt paardencoaching, trauma kennis en lichaamsgerichte oefeningen gecombineerd. Zowel de kennis als het lijfelijk voelen en herkennen waar trauma en spanning zich op kan slaan, is helpend om een goede trauma- sensitieve deskundige te worden. Voor deze driedaagse wordt ik een dag ingehuurd door Kifungo.

 

De eerstvolgende datum zal plaatsvinden op 7,8,9 oktober 2021. 

Voor meer informatie download de brochure: