top of page

Cursussen en workshops

Ik bied meerdere cursussen en workshops aan. Dit doe ik soms in samenwerking met partners. Houd deze pagina in de gaten voor de startdata, of neem contact met mij op. Ook kunt u mij als trainer in bestaande programma's inhuren.

Systemische coachdag

Eens in de maand, of op verzoek, bied ik een systemische coach dag aan. Hiervoor kan je je inschrijven. De data zijn als volgt; 2 februari, 14 februari (Valentijnsdag), 7 maart, 5 april, 17 mei, 7 juni.

Wild 

Een gedeeltelijk sjamanistische reis naar jouw ongetemde passie en eigen hart. Wild is geschikt voor sensitieve mensen die zich op persoonlijk vlak verder willen ontwikkelen. Gedurende acht tot tien maanden gaan we op zoek naar je potentieel en kwaliteiten. In deze cursus wordt er gewerkt met negen onderwerpen waaronder je innerlijke saboteur, wat wil je lichaam je vertellen, we doen een familie opstelling en leer ik je omgaan met energie in jou. 

Wild 10 start in januari 2024. Hiervoor zijn nog plekken beschikbaar. Wil je op de hoogte gehouden worden over de start van dit programma, of wil je je aanmelden? Stuur maar een mailtje naar; vandierencoaching@outlook.com

Download de brochure:

 

 

 

 

 

Voluit Leven & Wild Junior

Een geheel nieuw en uniek programma voor jongeren in samenwerking met psycholoog Mike van As vanuit psychologen praktijk Educare. Het is voor (jong) volwassenen die sensitief zijn, in de leeftijd tussen 17 en 30 jaar. Dit gecombineerde programma zet een stevige basis neer voor jou. Voor in het hier & nu en voor de toekomst. Wild Junior volg je in combinatie met het programma 'Voluit Leven'. Dit vindt plaats in Havelte bij de psychologen praktijk Educare. Dit wordt begeleid door Mike van As. Het programma Wild Junior wordt begeleid door Mike van As, Marjolijn van Dieren, haar kudde paarden en twee honden. De start data in 2023 voor Voluit Leven kunt u vinden op de website van Educare Havelte . De data voor Wild Junior in 20223 zijn: 23 september, 14 oktober, 10 november, 15 december en 19 januari 2024. 

 

Voor dit gecombineerde programma kunt u zich aanmelden via https://educareonline.nl

Download de brochure:

Voluit Leven:                                Wild Junior:

Jouw levensreis met de paarden 

Jouw levensreis met de paarden is een geheel vernieuwd programma dat start in samenwerking met paardencoach Coby van der Hoeff van Kifungo opleidingen.  Tijdens deze bijzondere cursus leer je gedurende tien maanden energetisch en sjamanistisch werken. Dit gebeurd met behulp van paarden. Het is daarom belangrijk dat je hier affiniteit mee hebt. Deze cursus is voor (hoog)gevoelige mensen, met een groot hart voor paarden en die een diepe verbondenheid met dieren voelen.  

                           

De data voor de eerstvolgende levensreis zijn in 2024;  kennismakingsmiddG 24 januari 13.30-16.30 bij Kifungo. Overige data volgen nog. Voor meer informatie of aanmelden voor één van de kennismakinsdagen of voor 'Jouw Levensreis met de paarden';  vandierencoaching@outlook.com

 

Download de brochure:

SWP

Begeleiden vanuit Sjamanistisch/ Systemisch perspectief met Paarden en andere dieren.

In deze sterk ervaringsgerichte opleiding ontwikkel jij je tot een begeleider die samen met paarden en eventueel andere dieren energetisch werkt vanuit een systemisch perspectief volgens de natuurwetten. Je krijgt inzicht in de energetische dynamieken die je waarneemt binnen systemen van de coachklant. Je krijgt bewustzijn op je Felt Sense. Je leert de dieren te lezen en te integreren in je aanpak en zodoende een systemische/sjamanistische sessie zelfstandig eventueel met hulp van een co-coach te begeleiden. Vanuit Kifungo wordt deze opleiding aangeboden, hierbij werk ik samen met de eigenaresse Coby Beets van der Hoeff en Mira Opdam en draag ik bij aan deze levensveranderende opleiding. In de folder wordt Eva van Haasteren genoemd. Zij heeft acht jaar lang haar bijdrage geleverd aan de opleiding en zij gaat verder met haar eigen bedrijf; Essencia Lifecoaching. Hieronder is de folder en de startdatum van de eerstvolgende opleiding; 30 mei 2023. Hiervoor zijn nog plekken vrij. Zie voor meer informatie; www.kifungo.nl. Voor altijd verbonden.

bottom of page