Cursussen en workshops

 

Ik bied meerdere cursussen en workshops aan. Dit doe ik soms ik samenwerking met partners. Houd deze pagina in de gaten voor de startdata, of neem contact met mij op. 

 

Een moment voor jezelf

Heb je behoefte aan een moment voor jezelf? Laat je dan meenemen in de wereld van energetisch werken. Er kan gebruik gemaakt worden onder andere reiki, sjamanistisch werken of een andere vorm. Er ontstaat exact wat nodig is voor jou. Dit moment van rust is binnen. Binnen in huis en binnen in jou.

Neem contact op voor meer informatie. 

Samen zijn, 29 januari 2021 

Tijdens deze dag heb ik een Kota gehuurd waarbij ik tien dames wil uitnodigen om op een veilige en warme manier te werken. Werk van, voor en door vrouwen. Tijdens deze dag open ik 'de cirkel' en voel je vrij om een instrument mee te nemen. Voel wat er voor jou nodig is tijdens deze dag. Er zal ontstaan wat er nodig is. Durf jij het weten los te laten? 

Wild 

Een gedeeltelijk sjamanistische reis naar jouw ongetemde passie en eigen hart. Wild is geschikt voor sensitieve mensen die zich op persoonlijk vlak verder willen ontwikkelen. Gedurende acht maanden gaan we op zoek naar je potentieel en kwaliteiten. In deze cursus wordt er gewerkt met negen onderwerpen waaronder je innerlijke saboteur, wat wil je lichaam je vertellen, we doen een familie opstelling en leer ik je omgaan met energie in jou. 

Wild 4.0 start in september 2020 op de volgende data: 

2-10, 6-11, 4-12, 8-1 2021, 5-2, 5-3, 2-4, 21-5. De laatste datum staat nog niet vast. Hiervoor zijn nog plaatsen beschikbaar.

Wild 5.0 start in maart 2021 op 26 maart. De overige data worden nog vastgelegd.

 

Download de brochure:

De wijsheid van een kind 

Om begeleiders van kinderen te helpen met verdieping en wijsheid die direct in de praktijk toepasbaar zijn, ontwikkelde ik de unieke zesdaagse cursus De wijsheid van een kind. De module start bij voldoende aanmeldingen, en heeft momenteel nog geen startdatum. 

​Download de brochure:

Jouw levensreis met de paarden 

Jouw levensreis met de paarden is een geheel vernieuwd programma dat start in samenwerking met paardencoach Coby van der Hoeff van Kifungo opleidingen. Tijdens deze bijzondere cursus leer je gedurende tien maanden energetisch en sjamanistisch werken met paarden. Het is daarom belangrijk dat je hier affiniteit mee hebt. Deze cursus is voor (hoog)gevoelige mensen, met een groot hart voor paarden en die een diepe verbondenheid met dieren voelen.                                                                   

 

De kennismaking middag is op 24 september vanaf  16.00 - 17.00 uur. De data voor deze levensreis zijn; 13 november 2020, 7 januari, 11 februari, 19 maart, 16 april, 28 mei en 18 juni 2021. Hier komen nog twee data bij.

 

Download de brochure:

Module Trauma & Paard

Deze driedaagse cursus is een module voor ervaren coaches met een afgeronde coach opleiding, therapeuten en hulpverleners. Tijdens deze driedaagse cursus wordt paardencoaching, trauma kennis en lichaamsgerichte oefeningen gecombineerd. Zowel de kennis als het lijfelijk voelen en herkennen waar trauma en spanning zich op kan slaan, is helpend om een goede trauma- sensitieve deskundige te worden. Voor deze driedaagse wordt ik een dag ingehuurd door Kifungo.

 

De eerstvolgende datum zal plaatsvinden in 2021. Nadere informatie volgt. 

 

Voor meer informatie download de brochure:

Module Mens & Paard

Deze tweedaagse module is een verdieping voor mensen en hun paarden. Je leert hoe je aromatherapie en massage kan inzetten voor je paard. Hierdoor kan je zelfstandig je paard ondersteunen. Tijdens de tweede dag wordt paardencoaching ingezet om de band met je paard te versterken.

Voor meer informatie download de brochure:

Meer weten over paardencoaching, of wil je eens kennismaken?
Neem dan contact met me op!
Contact

A: de Stege 7

8194 LP te Veessen

​​

T: 06-19649931

E: vandierencoaching@outlook.com

KvK-nummer: 68340206

  • Black LinkedIn Icon
  • Black Facebook Icon

© 2018 - 2020 by Brand Fuel