Cursussen en workshops

 

Ik bied meerdere cursussen en workshops aan. Dit doe ik soms ik samenwerking met partners. Houd deze pagina in de gaten voor de startdata, of neem contact met mij op. 

 

Wild 

Een gedeeltelijk sjamanistische reis naar jouw ongetemde passie en eigen hart. Wild is geschikt voor sensitieve mensen die zich op persoonlijk vlak verder willen ontwikkelen. Gedurende acht maanden gaan we op zoek naar je potentieel en kwaliteiten. In deze cursus komen tevens angsten en gedragspatronen aan bod, en leer ik je deze loslaten of veranderen. Kortom, deze cursus is een cadeau aan jezelf!  Je kan op vrijdagmiddag 10 en 17 juli vanaf 13.00 kennis maken met Wild. Geef je per mail even op en dan ben je welkom.

Deze cursus wordt in samenwerking met verschillende  trainers gegeven. 

De eerstvolgende data voor deze cursus in 2020 zijn: Wild 3.0

8-5, (nader te bepalen),  (ntb), 10-7,(ntb), 18-9 en de laatste drie dagen zijn nttb. Deze reis gaat starten.

Er is nog ruimte voor twee personen.

Wild 4.0 start in september 2020 op de volgende data: 

11-9, 2-10, 6-11, 4-12, 8-1 2021, 5-2, 5-3, 2-4, 21-5. Hiervoor zijn nog plaatsen beschikbaar.

Download de brochure:

  

 

De wijsheid van een kind 

Om begeleiders van kinderen te helpen met verdieping en wijsheid die direct in de praktijk toepasbaar zijn, ontwikkelde ik de unieke zesdaagse cursus De wijsheid van een kind. De module start bij voldoende aanmeldingen, en heeft momenteel nog geen startdatum. 

​Download de brochure:

  

 

Jouw levensreis met de paarden 

Jouw levensreis met de paarden is een geheel vernieuwd programma dat start in samenwerking met paardencoach Coby van der Hoeff van Kifungo opleidingen. Tijdens deze bijzondere cursus leer je gedurende tien maanden energetisch en sjamanistisch werken met paarden. Het is daarom belangrijk dat je hier affiniteit mee hebt. Deze cursus is voor (hoog)gevoelige mensen, met een groot hart voor paarden en die een diepe verbondenheid met dieren voelen. De cursus start bij voldoende aanmeldingen, en heeft momenteel nog geen startdatum. 

Download de brochure:

 

Module Trauma & Paard

Deze driedaagse cursus is een module voor ervaren coaches met een afgeronde coach opleiding, therapeuten en hulpverleners. Tijdens deze driedaagse cursus wordt paardencoaching, trauma kennis en lichaamsgerichte oefeningen gecombineerd. Zowel de kennis als het lijfelijk voelen en herkennen waar trauma en spanning zich op kan slaan, is helpend om een goede trauma- sensitieve deskundige te worden. Voor deze driedaagse wordt ik een dag ingehuurd door Kifungo.

Voor meer informatie download de brochure:

Module Mens & Paard

Deze tweedaagse module is een verdieping voor mensen en hun paarden. Je leert hoe je aromatherapie en massage kan inzetten voor je paard. Hierdoor kan je zelfstandig je paard ondersteunen. Tijdens de tweede dag wordt paardencoaching ingezet om de band met je paard te versterken. 16 & 17 september.

Voor meer informatie download de brochure:

Meer weten over paardencoaching, of wil je eens kennismaken?
Neem dan contact met me op!
Contact

A: de Stege 7

8194 LP te Veessen

​​

T: 06-19649931

E: vandierencoaching@outlook.com

KvK-nummer: 68340206

  • Black LinkedIn Icon
  • Black Facebook Icon

© 2018 - 2020 by Brand Fuel