top of page

Coaching voor kinderen

Er zijn veel kinderen met een andere behoefte. Deze kinderen staan vaak ‘open’ en voelen veel. Zo merken ze vaak zaken op die aan de orde zijn binnen het systeem van de familie, het gezin en de school. Maar door de snelheid en de afleiding van de tijd waarin wij leven wordt er door hun omgeving vaak (te) weinig stilgestaan bij de omgang die deze kinderen nodig hebben. En dit is juist zo belangrijk, want als ouders, begeleiders, docenten, gezin, en familie worden we door deze bijzondere kinderen op een creatieve manier ‘aangezet’. 

Het mooie van paardencoaching voor kinderen is dat paarden het kind zien als één geheel, en niet als iemand met een diagnose, trauma of problematiek, of als een kind dat extra aandacht nodig heeft. Paarden willen het kind graag ondersteunen waar nodig.. Het zijn zuivere dieren zonder oordeel, en zij zullen nooit verder gaan dan een kind aankan.

 

Werkwijze coaching voor kinderen en ouders

De unieke methode die ik als coach hanteer zet ik in om kinderen te ondersteunen. Ze staan aan het begin van hun leven. Deze manier van coachen is natuurlijk niet alleen voor de extra gevoelige kinderen, maar voor elk kind dat wat ondersteuning kan gebruiken.

Ik bied niet alleen een enkele coaching sessie, maar ook mogelijkheden voor een traject op maat waaraan het hele gezin deel kan nemen. Meer weten over de coaching van kinderen? Neem dan contact met mij op!

Lees hier meer over de cursussen en workshops die ik aanbied.

Kosten sessie kind; 150,00 inclusief btw

Kosten sessie ouder/ kind 180,00 inclusief btw

Kosten gezinsopstelling 195 euro inclusief btw

bottom of page