top of page

 Gelukkige werknemers door samenwerking en teambuilding 

Paarden zijn van grote meerwaarde als u beweging binnen uw organisatie wilt creëren. Zij voelen intuïtief aan wat er nodig is naar aanleiding van de vragen die gesteld worden. 

Zodra een persoon of team bij mijn kudde paarden komt, wordt er direct gevoeld of de persoon of de personen veilig voor de kudde is. Dan wordt er gekeken of de ordening klopt. De paarden laten je zonder oordeel zien hoe je een betere versie van jezelf kan worden. Dit geldt uiteraard ook voor teams en organisaties die bij mijn kudde paarden komen.

De paarden van nu hebben namelijk nog steeds het dna van hun voorvaderen: de wilde paarden. Bij deze paarden stond alles in het teken van veiligheid en overleven als kudde. Hiervoor was het belangrijk dat er als één bewogen en geleefd werd. Ieder lid van de kudde kende zijn plek en taak, de zogenaamde ordening in een kudde. 

En dit is nu nog steeds zo! Als wij als mensen een kudde paarden binnenstappen, ontstaat er een nieuwe kudde. Hierbij gebruiken de paarden hun oeroude wijsheid, en wordt er razendsnel aangevoeld wat er nodig is om als één team te werken en te bewegen of juist rust te creëren.

Dit werkt niet alleen door op organisatieniveau, maar maakt ook duidelijk waar de energie in het grotere geheel nodig is.

Klik voor meer informatie op onderstaande knop voor de link naar www.vandierencoachinginbedrijf.nl 

bottom of page