Meer weten over paardencoaching, of wil je eens kennismaken?
Neem dan contact met me op!
Contact

A: de Stege 7

8194 LP te Veessen

​​

T: 06-19649931

E: vandierencoaching@outlook.com

KvK-nummer: 68340206

  • Black LinkedIn Icon
  • Black Facebook Icon

© 2018 - 2020 by Brand Fuel

 Gelukkige werknemers door samenwerking en teambuilding 

Beleef met het coaching traject Wild in Bedrijf de kracht van het samenwerken! Bij Wild in Bedrijf werken we met de kracht van de natuur. Dit brengt de mens terug naar zijn of haar essentie, en vanuit daar kan een nieuwe beweging binnen je bedrijf en werknemers plaatsvinden.  

  

Teambuilding met paarden 

We starten met een kennismakingsgesprek, waarna er een passend traject voor het team wordt opgesteld. Eén van de middelen die ingezet zal worden is de kracht en de wijsheid van de paarden. Door samen te werken met de mensen vanuit het bedrijf wordt er zichtbaar hoe het team versterkt kan worden, en welke verdere stappen er nodig zijn. 

 

Dit traject op maat is voor bedrijven die weten dat de mens in de organisatie centraal staat, en dat een bedrijf alleen kan functioneren als de werknemers gelukkig zijn. Dienend leiderschap noemen we dat ook wel. 

Het is geschikt voor organisaties die gaan voor duurzame inzetbaarheid, geluk en vitaliteit. De bedrijven die beseffen dat de volgende stap pas gemaakt kan worden als de mens in de organisatie daar klaar voor is. Door Wild in Bedrijf in te zetten, ontstaan teambuilding en impactvolle veranderingen. Kortom, het traject is een krachtig instrument om het bedrijf naar een volgend level te tillen! 

 

Wild in Bedrijf is een geweldige investering voor bedrijven die gelukkige, betrokken werknemers willen. Meer weten?

Neem contact op!