top of page

Coaching voor volwassenen

Volg je hart en hervind de balans

Tijdens een coaching sessie met volwassenen kijken we samen naar wat jij nodig hebt, en stemmen we samen af hoe we te werk gaan. Ik werk als coach graag op de diepere lagen van het mens-zijn, om zo te ontdekken wat jouw balans in de weg staat. En dit kan echt van alles zijn! Van een burn-out tot een diep weggestopt trauma tot iets anders wat jouw fysieke en mentale gesteldheid belemmert: in een coaching sessie is er overal ruimte voor, en alles mag er zijn.

 

De sessie is erop gericht om jouw energie weer te laten stromen, zodat jij je prettig voelt en er een innerlijk evenwicht ontstaat. De manier waarop we dit bereiken kan variëren. Zo is er niet alleen een coaching sessie of workshop met de paarden mogelijk, maar zelfs een persoonlijke ceremonie.

 

Ik laat in de sessie tot stand komen wat er nodig is, om jou zo het best mogelijk te kunnen helpen. Dit gebeurt natuurlijk alleen op een manier waar jij je prettig bij voelt.

Kijk ook onder mijn aanbod voor cursussen en workshops voor meer mogelijkheden.

 

Wil je eerst meer weten over mijn methode van werken? Kijk dan eens hier, of neem contact met me op. Ik beantwoord graag al je vragen!

bottom of page