Samenwerking begeleiding

en paarden

Over Marjolijn

Leef je leven vanuit je passie,
intuïtie en hart

Mijn naam is Marjolijn van Dieren, en sinds 2015 coach en begeleid ik mensen met behulp mijn paarden. Dit doe ik op een mooie plek in de natuur van Veessen, Gelderland. Hier deel ik mijn grootste passie, de kennis en wijsheid van paarden, met iedereen die wel wat hulp kan gebruiken. Paarden maken een groot deel uit van mijn leven, en de paarden die ik ontmoet heb, vormden mij mede tot wie ik nu ben.  

 

Van de bereden politie tot begeleidend paardencoach 

Mijn liefde voor paarden startte vroeg, en ik heb dan ook altijd graag met deze dieren gewerkt.  

Ik heb de opleiding tot instructrice niveau III  in Deurne gevolgd en afgerond. Tevens begeleidde ik in binnen- en buitenland  tochten te paard, en heb ik veel paarden zadelmak gemaakt en verder getraind. Naast  het werken met de paarden, maakte ik verre reizen en werkte ik in het buitenland. Vervolgens heb ik de stap naar het werken in een uniform gemaakt. Dit werk heb ik in totaal drieëntwintig jaar gedaan waarvan ik elf jaar bij de bereden politie heb gewerkt. 

 

Ik heb bij zowel de Koninklijke Marechaussee als de Nationale Politie verschillende functies vervuld. Voor de Nationale Politie mocht ik samen met mijn paard Jasper zelfs tweemaal  een Ted Talk geven, wat een onvergetelijke ervaring voor ons beiden is geweest. Tijdens een preventieproject bij de Nationale Politie heb ik heel duidelijk kunnen zien én voelen  dat de fysieke en de mentale gesteldheid van mensen onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn.  Hier wilde ik iets mee doen. 

​  

Ik volgde verschillende opleidingen en trainingen tot paardencoach, omdat ik graag mijn kennis en ervaringen wilde delen, en mensen wilde helpen. Van Dieren Coaching is inmiddels een feit, maar ik blijf mijzelf ontwikkelen en geef nu ook zelf cursussen en workshops. 

Als coach werk ik graag op de 'diepere' lagen, en kan ik mijn gevoel en gave inzetten om mensen te ondersteunen tijdens  hun 'reis';   iets wat ik met veel liefde en passie doe.  

 

Mag ik jou, je kind, of je team ook helpen middels paardencoaching? Lees dan meer over mijn methode, of neem direct contact met me op! 

Team