top of page
About pagina

Over Marjolijn

Leef je leven vanuit je passie,
intuitie en hart

Mijn naam is Marjolijn van Dieren en sinds 2015 coach en begeleid ik mensen met behulp van mijn paarden. Dit doe ik op een mooie plek in de natuur van Veessen, Gelderland. Samen met mijn man, twee kinderen en dieren wonen we op deze mooie locatie. Hier deel ik mijn allergrootste passie: de kennis en wijsheid van paarden delen met iedereen die wel wat hulp kan gebruiken. Paarden maken een groot deel uit van mijn leven. De paarden en mensen die ik ontmoet heb, vormden mij mede tot mens en professional wie ik nu ben.  


Mijn liefde voor paarden is al vroeg in mijn jeugd gestart waarbij ik de nodige paarden zadelmak heb gemaakt en getraind. In binnen- en buitenland heb ik destijds tochten te paard begeleid. Ik heb de opleiding tot instructrice  in Deurne gevolgd en afgerond. In 1997 heb ik de stap gemaakt naar het werken in een uniform. Dit werk heb ik in totaal drieëntwintig jaar gedaan waarvan ik elf jaar bij de bereden politie heb gewerkt. 

   

Ik heb verschillende opleidingen en trainingen tot paarden-coach gevolgd bij Kifungo en in The Heart of Change.  Als coach/ begeleider werk ik graag samen met mijn paarden om mensen te ondersteunen tijdens  hun 'reis'. Dit is iets wat ik met veel liefde en passie doe.  

Mag ik jou, je kind, je gezin of je team ook helpen middels paarden-coaching? Lees dan meer over mijn methode, of neem direct contact met me op!

TEAM

bottom of page