top of page

Coaching voor hulpverleners

Vanuit mijn jarenlange ervaring als politieagente (22 jaar) weet ik hoe het voelt om met buitengewone gebeurtenissen en (fysiek) geweld geconfronteerd te worden. Ik ken de (politie)organisatie, de hulpverleners cultuur, het werken op straat, geweldloos communiceren en de drive om mensen te willen helpen. Alle mooie en minder mooie momenten van het werk, het bij nacht en ontij werken in weer en wind, en je collega ‘s bijstaan als het nodig is: dat is waar het om draait. Samen deel je verdriet en vier je successen. 

 

Trauma coaching 

Hulpverlener zijn zit in je bloed. Er zijn echter zijn situaties die je zo diep kunnen raken dat je de balans verliest. Zo kun je als hulpverlener door trauma’s psychische problemen ontwikkelen die bijvoorbeeld leiden tot een burn-out of PTTS. Andere oorzaken voor deze problemen kunnen o.a. spanningen zijn ten gevolge van problemen in de organisatie. Ik kan je als coach hiermee helpen. 

  

Vanuit mijn ervaring en gevoel werk ik samen met mijn paarden om de hulpverlener als persoon te coachen. Hierbij is het erg belangrijk om ook naar je gezin, sociale situatie en team te kijken.  

 

Ben jij hulpverlener, en kun je mijn hulp goed gebruiken om de balans te hervinden? Laat het me hier weten! 

Kijk voor mijn talk samen met Jasper voor de politie hieronder.

bottom of page