top of page

Reviews

Laat je meenemen in de ervaringen van anderen

HELGA

Review Cursus Wild (2019)

“Wie wordt ontmaskerd, wordt gevonden en zal zichzelf opnieuw verstaan.”

(Huub Oosterhuis)

Jezelf opnieuw verstaan.

Ballast afleggen.

Meenemen wat essentieel is voor jou.

Verbinding ervaren met alles wat leeft.

Opnieuw kijken en verwonderen.

Geven en ontvangen.

Warmte en liefde.

Plezier en genieten.

Een groep om je thuis te voelen.

Intense dankbaarheid.

Paarden die hart en ziel diep raken.

…….en Marjolijn……..een parel, een helder schijnend licht!

Niet alleen de cursusdagen brachten dit allemaal, maar ook wat er tijdens zo’n jaar in je leven allemaal voorbijkomt draagt eraan bij. Omdat al je zintuigen weer open gaan staan, zoals bij een kind, dringt alles weer tot je door. Het universum werkt mee om jouw proces te ondersteunen en verdiepen.

 

“……..ik geloof dat dit de zin is van onze aanwezigheid op aarde, dit naspeuren, zoeken en luisteren naar verloren gegane klanken in de verte, want daarachter ligt ons ware thuis.”

 

(uit: “Iris” van Hermann Hesse)

 

Dit gun je iedereen.

MAUREEN

Wat ben ik blij en dankbaar dat Marjolijn en haar paarden op mijn pad zijn gekomen voor persoonlijke groei en te worden wie ik in werkelijkheid ben zonder belemmeringen.

 

Marjolijn en haar paarden voelen goed aan wat je nodig hebt naar aanleiding van je hulpvraag.

Ze helpen je daarbij met mooie inzichten.

Door een paar coaching sessies te volgen hebben ze mij geholpen met het wegnemen van mijn angsten,

leren verbinding te maken met mezelf en andere, nog beter voor mezelf te zorgen en systemische inzichten van posities binnen ons gezin.

Wat heb ik ervaren na deze sessies is; meer rust in mijn hoofd dus minder gedachtes, verbinding met mezelf kunnen maken en makkelijker met andere mensen de verbinding vinden. Ik heb meer zelfvertrouwen, ik voel opluchting, blijheid rond mijn hart. Ik kan meer leven vanuit mijn hart en minder vanuit het hoofd, opener naar andere toe. ik durf dingen op een liefdevolle manier uit te spreken die mij belemmeren. Ik kan alles makkelijker relativeren en inzien.

Als je aan persoonlijke groei wil werken en wil zijn wie je in werkelijkheid bent zonder belemmeringen net als ik, helpen Marjolijn en haar paarden jou erop een liefdevolle en kundige manier doorheen.

 

Dank je wel Marjolijn en je paarden voor deze mooi ervaringen en inzichten die ik nu al van jullie heb mogen ontvangen.​

ALICE

Ik volg "Wild" bij Marjolijn, tezamen met een hele fijne groep vrouwen, zij voelen als zielsverwanten. Waar ik ook heel dankbaar voor ben om samen met hen te mogen reizen. 

Wild is een hele mooie intense reis, waardoor ik helemaal ben teruggegaan naar de kern van mij.

 

Dankzij Marjolijn haar wijsheid, ervaring en kennis en de begeleiding van haar paarden leer ik mijzelf kennen op een manier waar ik zo dankbaar voor ben.

 

Andere dimensies gaan open en blijven opengaan. Het stroomt. Ik kan nu vanuit mijn ❤ leven.

DICK

"Op een bewolkte donderdagmorgen in maart maakte ik voor het eerst kennis met Marjolijn en haar kwaliteiten als paardencoach.

 

In een koude paardenstal werd ik juist heel hartelijk en warm ontvangen door Marjolijn.

 

Mijn terughoudendheid vanwege mijn PTSS maakte plaats voor ontspanning en vertrouwen in wat daarna volgde.

 

Marjolijn zorgde voor een veilige omgeving tussen de paarden. Op geduldige en zorgvuldige wijze loodste zij mij door de sessie heen die zeer indrukwekkend was. Zonder oordeel kijkend naar datgene wat plaatsvindt met veel passie voor het vak.

 

Marjolijn weet je met haar paarden te raken. Ik voel mij dankbaar dat ik nog veel langer met haar mag optrekken in al dat moois wat nog gaat komen met haar coaching." 

BERT

" Ik ontmoette Marjolijn oktober 2016, op ons werk. Vrijdag 13 januari mocht ik een paardencoach sessie ondergaan als oud politie diender, toen bijna met pensioen.


 

Zoals de meeste dienders, een goed gevulde rugzak, met goede en slechte herinneringen. De coaching wordt gegeven in een veilige omgeving. Je kunt jezelf zijn. Marjolijn vertaalt het gedrag van de paarden. Die vertaling komt echt bij je binnen. Dit is heel bijzonder en onvoorstelbaar wat er dan met je gebeurt.

 

Tijdens deze sessie beleefde ik innerlijke spanning, ontlading van deze spanning en emotie. Een ervaring die heel lang positief blijft doorwerken.

 

Marjolijn, bedankt dat ik deze geweldige ervaring mocht beleven. Ik vind een sessie met paarden echt een aanrader voor hulpverleners (iedereen) waarvan de rugzak dreigt over te lopen." 

                      NICOLE

" Het is ontzettend fijn om met Marjolijn samen te werken, haar humor en professionaliteit maken een sessie aangenaam. De paarden zijn schatten en grote leermeesters. Er mogen steeds weer mooie dingen gebeuren. Bedankt Marjolijn dat je mij af en toe verder helpt op mijn innerlijke reis."

bottom of page