top of page

Reviews

Laat je meenemen in de ervaringen van anderen

Marieke Schoing-Gels

We zijn verbonden met de natuur en alle andere organismen die daar leven. Dan is leven de bron en de oorsprong. En uiteindelijk komt het volledig terug in de energie. De cirkel is dan rond

Vanuit deze overtuiging werk ik graag samen met Marjolijn en haar kudde. De paarden voelen aan op de zuivere intentie. En deze zuivere intentie maakt ons bewust van onze eigen donkere en lichte kanten. Marjolijn kan haar kudde lezen en haar kudde leest haar en degenen die zich in de opstelling presenteren. Het is telkens weer een bijzondere ervaring wat dit met mensen doet. Daarmee zou ik het dan ook een ieder aanraden deze ervaring op te doen.

foto marieke.jpg

Daan Fousert

Mijn naam is Daan Fousert en ik ben werkzaam bij het bedrijf Servant Leadership ofwel Dienend leiderschap.

Ik werk graag samen met Marjolijn van Dieren. Niet alleen omdat zij goed is in wat zij doet, zo niet de beste. Bovenal omdat zij zo zuiver en integer is in wat en hoe zij dat doet. Je voelt je bij haar vertrouwd en veilig. En dat is belangrijk bij wat zij doet.

Daarnaast is het een prachtig mens met zoveel gaven en talenten waarvan ik hoop deze allemaal nog eens te mogen zien en beleven. Haar liefde voor haar paarden is een garantie voor haar liefde voor mensen 

Daan.png

Helga

Review Cursus Wild (2019)

Wie wordt ontmaskerd, wordt gevonden en zal zichzelf opnieuw verstaan.

(Huub Oosterhuis)

Jezelf opnieuw verstaan.

Ballast afleggen.

Meenemen wat essentieel is voor jou.

Verbinding ervaren met alles wat leeft.

Opnieuw kijken en verwonderen.

Geven en ontvangen.

Warmte en liefde.

Plezier en genieten.

Een groep om je thuis te voelen.

Intense dankbaarheid.

Paarden die hart en ziel diep raken.

…….en Marjolijn……..een parel, een helder schijnend licht!

Niet alleen de cursusdagen brachten dit allemaal, maar ook wat er tijdens zo’n jaar in je leven allemaal voorbijkomt draagt eraan bij. Omdat al je zintuigen weer open gaan staan, zoals bij een kind, dringt alles weer tot je door. Het universum werkt mee om jouw proces te ondersteunen en verdiepen.

 

……..ik geloof dat dit de zin is van onze aanwezigheid op aarde, dit naspeuren, zoeken en luisteren naar verloren gegane klanken in de verte, want daarachter ligt ons ware thuis.

 

(uit: “Iris” van Hermann Hesse)

 

Dit gun je iedereen.

 

Maureen

 

Wat ben ik blij en dankbaar dat Marjolijn en haar paarden op mijn pad zijn gekomen voor persoonlijke groei en te worden wie ik in werkelijkheid ben zonder belemmeringen.

 

Marjolijn en haar paarden voelen goed aan wat je nodig hebt naar aanleiding van je hulpvraag.

Ze helpen je daarbij met mooie inzichten.

Door een paar coaching sessies te volgen hebben ze mij geholpen met het wegnemen van mijn angsten,

leren verbinding te maken met mezelf en andere, nog beter voor mezelf te zorgen en systemische inzichten van posities binnen ons gezin.

Wat heb ik ervaren na deze sessies meer rust in mijn hoofd dus minder gedachtes, verbinding met mezelf kunnen maken en makkelijker met andere, meer zelfvertrouwen, veel opluchting, blijheid rond mijn hart, meer leven vanuit mijn hart en minder vanuit het hoofd, opener naar andere toe, dingen op een liefdevolle manier uit durven spreken die mij belemmeren, alles makkelijker kunnen relativeren en inzien.

Als je aan persoonlijke groei wil werken en wil zijn wie je in werkelijkheid bent zonder belemmeringen net als ik helpen Marjolijn en haar paarden jou erop een liefdevolle en kundige manier doorheen.

 

Dank je wel Marjolijn en je paarden voor deze mooi ervaringen en inzichten die ik nu al van jullie heb mogen ontvangen.

Maureen

bottom of page