Zoeken
  • Marjolijn van Dieren

even 'uit'

Deze middag heb ik afgesloten met het begeleiden van een jonge vrouw met ptss. Tussen... en met mijn paarden. De plek waar ik me thuis voel en waarbij ik mensen kan ondersteunen. Dit was tevens de laatste begeleiding voor 2019. Het is nu tijd voor mijn gezin en voor mezelf.


Afgelopen jaar is een mooi jaar geweest; Mooie trajecten gedraaid met mensen, gezinnen en groepen, een Ted Talk gehouden voor de politie en mezelf heb ik mogen ontwikkelen: In het werk wat ik doe en als mens.


Het is goed om de tijd te nemen en stil te staan om te reflecteren. En... om te verstillen. Van buiten naar binnen keren. Op je eigen manier: Wandelen in de natuur, lekker bij de open haard zitten, voelen wat je op dat moment nodig hebt. Keuzes maken die goed voor je zijn.


Maar het is ook zeker een moment om je intenties neer te zetten voor volgend jaar; mijn eigen coach ruimte. 'Wild in bedrijf' een plek geven binnen het bedrijfsleven. En vooral open staan voor wat er mag ontstaan.


Ik wens jullie allemaal hele fijne feestdagen en een geweldig 2020.


Warme groet Marjolijn van Dieren11 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

Trauma/ptss

PTSS of Trauma binnen een organisatie. In een organisatie waar hulpverleners werken komt trauma en/of PTSS voor. Onder hulpverleners vallen onder andere; politie-mensen, brandweerlieden, ambulancepers

Meer weten over paardencoaching, of wil je eens kennismaken?
Neem dan contact met me op!
Contact

A: de Stege 7

8194 LP te Veessen

​​

T: 06-19649931

E: vandierencoaching@outlook.com

KvK-nummer: 68340206

  • Black LinkedIn Icon
  • Black Facebook Icon

© 2018 - 2020 by Brand Fuel