Zoeken
  • Marjolijn van Dieren

Hulp verlenen aan hen die dat behoeven

Omdat hulpverleners belangrijk zijnDe Feestdagen komen er aan…


hierbij denk ik aan hulpverleners die zelf een steuntje in de rug nodig hebben. Die hulp verlenen aan hen die dat behoeven en het zelf even nodig hebben. Dat zij gezien en gehoord worden. En soms door het werk wat ze doen geraakt worden als persoon. En niet alleen zij, maar ook hun omgeving. Dan heb ik het over de vele ervaringen die je in de loop van de jaren opgedaan hebt om mensen te helpen en die 's nachts terug komen op je netvlies. Ik wil hun ondersteunen samen met jou. Door een cadeaubon te geven voor een sessie bij mijn paarden ondersteun je "Stichting Politie Veteraan". Zodat zij collega's kunnen helpen bij hun reintegratie en steunen daar waar het nodig is. Ik zal een deel van de opbrengst doneren aan deze stichting.

Over de inhoud van het cadeau of de beleving die je aan iemand schenkt;

Het is een geschenk waarbij iemand mentaal kan groeien, zelfinzichten krijgt en een stuk van zichzelf kan helen. 

Het is voor een persoon waarvan je voelt dat hij of zij een hart onder de riem kan gebruiken? Iemand die wat steun nodig heeft vanuit een onverwachte hoek? Of omdat hij of zij altijd voor anderen klaar staat? Of nu juist het gezin dat steun kan gebruiken. Vanuit mijn bedrijf bied ik een ervaring bij en met mijn paarden aan die je aan iemand cadeau kan geven. 

Het wordt gewaardeerd als dit bericht gedeeld wordt. Of dat je personen tagt binnen je netwerk die hier belangstelling voor hebben. De actie loopt van 14 november 2018 tot en met 1 januari 2019.

Voor meer informatie; vandierencoaching@outlook.com

10 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

Trauma/ptss

PTSS of Trauma binnen een organisatie. In een organisatie waar hulpverleners werken komt trauma en/of PTSS voor. Onder hulpverleners vallen onder andere; politie-mensen, brandweerlieden, ambulancepers

Meer weten over paardencoaching, of wil je eens kennismaken?
Neem dan contact met me op!
Contact

A: de Stege 7

8194 LP te Veessen

​​

T: 06-19649931

E: vandierencoaching@outlook.com

KvK-nummer: 68340206

  • Black LinkedIn Icon
  • Black Facebook Icon

© 2018 - 2020 by Brand Fuel