top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverMarjolijn van Dieren

inhoud

'Wild'


Een traject voor jou, jij die echt een stap verder wil en durft te gaan. Ik schrijf dit voor jou met al je sensitiviteit.

Ook al is het spannend om over die drempel te stappen, je voelt dat er op dit moment iets nodig is om te veranderen.


Om ervaringen die je niet meer nodig hebt, los te laten. En dat niet alleen met je hoofd, maar juist met je hele lijf en zijn. Want het zit in je lichaam en je cellen verborgen. Luister naar de taal van je lichaam. Om vervolgens te accepteren en jij met je hele zijn te omarmen.

Op het moment dat je 'ja' zegt tegen dit traject, zeg je 'ja' tegen jezelf. En dan is jouw reis in de energie begonnen.


Dit traject doorloop je in een kleine veilige groep. Je zult zien dat er herkenning is in de verhalen en de mensen die je ontmoet.


Door het neerzetten van je intenties wordt er een opening voor jou gecreëerd om stappen te maken. Er ontstaat wat nodig is voor jou op dat moment.


In grote lijnen is dit traject beschreven, maar omdat we veel tussen de paarden werken, wordt er aangeraakt wat er op dat moment aan de orde is.


Tijdens dit traject werken we veel met mijn kudde paarden. Als begeleider van deze groep is er geen ‘vaste’ methode waarmee ik werk. Ik werk heel sterk energetisch, systemisch, maar ik werk ook sjamanistisch met en zonder de paarden. Omdat ik ervan overtuigd ben dat alles met elkaar verbonden is, werk ik graag met de vier elementen en andere dimensies als dit aan de orde is. En eventueel worden er trainers ingezet als dit nodig is.


Het grote voordeel van dit traject is, dat we echt de diepe lagen aanraken van jou. Om de drie a vier weken komen we een dag samen. De tijd ertussen heb je nodig om alles te integreren.


Kortom leer jezelf kennen…de eerstvolgende groep start 6 maart 2020.


Kijk voor meer informatie op mijn website om direct naar mijn aanbod te gaan voor dit traject.

https://www.vandierencoaching.nl/kopie-van-coaching-voor-be…

Warme groet Marjolijn van Dieren

Van Dieren Coaching


18 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Overlevingsmechanisme

Overlevingsmechanismes...de afgelopen weken zijn er heel wat voorbij gekomen tussen mijn paarden. Opvallend veel eigenlijk. Voortgekomen uit bijvoorbeeld trauma, jeugd, geboorte, bescherming, werk, fa

Wild voor jonge mensen

Vaak zie ik in mijn werk een bepaalde beweging van vragen en onderwerpen die voorbij komen. De afgelopen periode heb ik veel jonge mensen mogen ontvangen die zeer (hoog)sensitief zijn. Vaak zijn dit o

bottom of page