Zoeken
  • Marjolijn van Dieren

Jouw Voorouderlijn

Iedereen heeft een systeem van herkomst waarbij je voorouders een belangrijke rol spelen.

Als er in deze voorouderlijn trauma’s zitten, bestaat de mogelijkheid dat jij hier in je

dag,- dagelijkse leven last van hebt. Dan kan jij je eigen (kind)plek niet innemen en ervaar je dit nog steeds. Je kan er moe van worden, overspannen van raken en een burn out van krijgen. Het mooie is om dit samen met paarden en andere deelnemers te ontdekken en te helen. Paarden zijn zo zuiver en voelen direct wat er speelt bij iemand en wat hij/ zij nodig heeft om weer te kunnen functioneren. Tijdens deze dagen gaan we ontdekken waar en wat er in jouw voorouderlijn gespeeld heeft, waar je nu (on)bewust last van hebt. Het hoeft niet zo te zijn dat je generaties terug gaat, het kan ook in je eerstegraads familielijn spelen. Als we systemisch werken en de orde wordt na een interventie herstelt, kan er weer rust en balans in het systeem komen. Dit werkt ook door in de generaties na jou.

Deze tweedaagse start bij een deelname van vier personen met een maximale deelname van acht personen. Data 20 en 21 maart.

Kosten; 395,00 euro per persoon exclusief btw. Incl koffie en thee en een gezonde lunch.

www.vandierencoaching.nl


16 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

Trauma/ptss

PTSS of Trauma binnen een organisatie. In een organisatie waar hulpverleners werken komt trauma en/of PTSS voor. Onder hulpverleners vallen onder andere; politie-mensen, brandweerlieden, ambulancepers

Meer weten over paardencoaching, of wil je eens kennismaken?
Neem dan contact met me op!
Contact

A: de Stege 7

8194 LP te Veessen

​​

T: 06-19649931

E: vandierencoaching@outlook.com

KvK-nummer: 68340206

  • Black LinkedIn Icon
  • Black Facebook Icon

© 2018 - 2020 by Brand Fuel