Zoeken
  • Marjolijn van Dieren

ontMASKERd

OntMASKERd


Jezelf zichtbaar maken. Zie jij de mens achter het masker?


Ben je er klaar voor om jezelf te ont-maskeren? De lagen die in de loop van de jaren opgebouwd zijn om je te beschermen, de ingeslepen patronen, je eigen innerlijke saboteur, je ego eens opzij te zetten… Het masker wat je weerhoudt om de volgende de stap te zetten in je leven? Loskomen van het systeem waarin je leeft?


Wat zou er gebeuren als je jezelf ont-maskerd en zonder al die lagen naar jezelf te mogen kijken?

Stil te staan...In plaats van naar buiten te kijken, naar binnen te gaan. Jezelf te ont-moeten. Om vervolgens ergens weer vol voor te gaan? Om weer te mogen voelen, contact te maken met jezelf. Accepteren en waar nodig los te laten. Je masker afzetten. Jezelf te zien in al je kleuren.

Je hart te volgen, nieuwe wegen in te slaan, andere mensen te ontmoeten. Te ontdekken, te creëren… beweging te brengen, of juist stil te staan?Durf jij het aan om je te laten ont-maskeren? Meld je dan nu aan, dan help ik je graag.

Warme groet Marjolijn van Dieren

6 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

Trauma/ptss

PTSS of Trauma binnen een organisatie. In een organisatie waar hulpverleners werken komt trauma en/of PTSS voor. Onder hulpverleners vallen onder andere; politie-mensen, brandweerlieden, ambulancepers

Meer weten over paardencoaching, of wil je eens kennismaken?
Neem dan contact met me op!
Contact

A: de Stege 7

8194 LP te Veessen

​​

T: 06-19649931

E: vandierencoaching@outlook.com

KvK-nummer: 68340206

  • Black LinkedIn Icon
  • Black Facebook Icon

© 2018 - 2020 by Brand Fuel