top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverMarjolijn van Dieren

ontMASKERd

OntMASKERd


Jezelf zichtbaar maken. Zie jij de mens achter het masker?


Ben je er klaar voor om jezelf te ont-maskeren? De lagen die in de loop van de jaren opgebouwd zijn om je te beschermen, de ingeslepen patronen, je eigen innerlijke saboteur, je ego eens opzij te zetten… Het masker wat je weerhoudt om de volgende de stap te zetten in je leven? Loskomen van het systeem waarin je leeft?


Wat zou er gebeuren als je jezelf ont-maskerd en zonder al die lagen naar jezelf te mogen kijken?

Stil te staan...In plaats van naar buiten te kijken, naar binnen te gaan. Jezelf te ont-moeten. Om vervolgens ergens weer vol voor te gaan? Om weer te mogen voelen, contact te maken met jezelf. Accepteren en waar nodig los te laten. Je masker afzetten. Jezelf te zien in al je kleuren.

Je hart te volgen, nieuwe wegen in te slaan, andere mensen te ontmoeten. Te ontdekken, te creëren… beweging te brengen, of juist stil te staan?



Durf jij het aan om je te laten ont-maskeren? Meld je dan nu aan, dan help ik je graag.

Warme groet Marjolijn van Dieren

44 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Overlevingsmechanisme

Overlevingsmechanismes...de afgelopen weken zijn er heel wat voorbij gekomen tussen mijn paarden. Opvallend veel eigenlijk. Voortgekomen uit bijvoorbeeld trauma, jeugd, geboorte, bescherming, werk, fa

Wild voor jonge mensen

Vaak zie ik in mijn werk een bepaalde beweging van vragen en onderwerpen die voorbij komen. De afgelopen periode heb ik veel jonge mensen mogen ontvangen die zeer (hoog)sensitief zijn. Vaak zijn dit o

bottom of page