Zoeken
  • Marjolijn van Dieren

Universele mannelijke en vrouwelijke energie

Er is nogal wat te lezen over mannelijke energie en vrouwelijke energie. Wij mensen hebben beiden in ons. Het mannelijke en het vrouwelijke; yin en yang. Als mensen kunnen we elkaar versterken in het vrouw zijn en het man zijn. Er hoeft geen verschil te zijn in de groei van de man en van de vrouw. We mogen de goede dingen eruit halen. Daarin mag je wel ontdekken wat jouw sterke punten zijn van de mannelijke energie in jou en de vrouwelijke energie in jou. Zodat we als mens kunnen groeien. Als man en als vrouw. Los van elkaar en met elkaar. In balans. Wil jij ontdekken hoe je als man of als vrouw jou meer in balans kan komen en je energie hierin vol kan pakken? Samen met de paarden gaan we ontdekken hoe we de balans in jouw lichaam kunnen herstellen.

Meld je aan voor deze dag op vrijdag 5 april 2019 van 09.30 tot 16.30 uur.

Kosten; 195,00 euro per persoon. Inclusief koffie/ thee en een gezonde lunch. Minimaal vier deelnemers en maximaal acht.


24 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

Trauma/ptss

PTSS of Trauma binnen een organisatie. In een organisatie waar hulpverleners werken komt trauma en/of PTSS voor. Onder hulpverleners vallen onder andere; politie-mensen, brandweerlieden, ambulancepers

Meer weten over paardencoaching, of wil je eens kennismaken?
Neem dan contact met me op!
Contact

A: de Stege 7

8194 LP te Veessen

​​

T: 06-19649931

E: vandierencoaching@outlook.com

KvK-nummer: 68340206

  • Black LinkedIn Icon
  • Black Facebook Icon

© 2018 - 2020 by Brand Fuel