Zoeken
  • Marjolijn van Dieren

Verbinding

"Jasper?" "Ja Aniekje..."

"Wat vind jij ervan wat er allemaal in de wereld gebeurd?" "Want als ik zo op jou zit, dan vergeet ik alles om me heen!"

"Dat is heel fijn, dat je alles om je heen vergeet. Want dieren leven ook in het hier en nu. Wij zijn als water en gaan met de stroom mee" zegt Jasper.

"We voelen wel dat er iets aan het veranderen is bij de mensen en we willen jullie graag helpen zoals we altijd gedaan hebben. We wisten al heel lang dat dit zou gebeuren." "Maar het is aan de mensen de keuze hoe jullie hiermee omgaan!" "En elke keuze kan een andere deur openen."

"Maar...kan jij hier iets in betekenen Aniekje?". "Ja, dat denk ik wel" zegt Aniekje. Ik zet mijn hartje open en dan stuur ik de liefde die ik in me heb naar de mensen die dit nodig hebben"

"Zullen we dit dan samen doen?" vraagt Jasper. "We tellen tot drie en als jullie mee willen doen, dan mag dat altijd." "Sluit je oogjes maar" zegt Jasper. " Haal diep adem en leg je handje op je hart...geef eerst maar liefde aan jezelf...heel veel liefde en maak maar een mooie bol van licht om je heen." "jij bent al licht, maar dat kan je nu ook zien en voelen." "kijk dan maar eens om je heen....er zijn veel meer bolletjes die licht geven..." Zoek ze maar op en maak het licht heel groot en stuur dit licht en de liefde maar de wereld in...dan doe ik nu met je mee..."

"Dat heb je goed gedaan" zegt Jasper. "Het maakt niet uit hoe oud je bent, dit kan je altijd en elk moment doen." Liefde en licht is altijd sterker, soms is er iets nodig om een beweging op gang te brengen." "Hoe erg dat soms is voor sommige mensen." "Heb vertrouwen en blijf rechtop staan, maak contact met andere mensen met dezelfde intenties".

"Het is de tijd dat mensen de verbinding met elkaar opzoeken...niet alleen via de schermpjes die jullie altijd bij je hebben, maar wat jullie lang geleden vergeten zijn". "Er is een collectief weten...dit kunnen en mogen jullie gaan voelen er ervaren."

"Ik ben nu een beetje moe Jasper", zegt Aniekje. "Je hebt hard gewerkt Aniekje, leg je hoofdje maar op mijn rug, dan mag je even uitrusten. Adem maar heel diep in en heel diep uit. Goedzo, en laat het maar los.


De mensen mogen dit samen gaan doen "

❤️


Liefs Marjolijn van Dieren www.vandierencoaching.nl deze fantastische foto is van mijn coachpaard Jasper en onze dochter Aniek. Deze foto is gemaakt door Alice Kempers

22 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

Trauma/ptss

PTSS of Trauma binnen een organisatie. In een organisatie waar hulpverleners werken komt trauma en/of PTSS voor. Onder hulpverleners vallen onder andere; politie-mensen, brandweerlieden, ambulancepers

Meer weten over paardencoaching, of wil je eens kennismaken?
Neem dan contact met me op!
Contact

A: de Stege 7

8194 LP te Veessen

​​

T: 06-19649931

E: vandierencoaching@outlook.com

KvK-nummer: 68340206

  • Black LinkedIn Icon
  • Black Facebook Icon

© 2018 - 2020 by Brand Fuel