Zoeken
  • Marjolijn van Dieren

Wat maakt jou gelukkig?

Wat maakt jou gelukkig? Ik nodig je uit om jouw geluksmoment te delen. Voor mij kan het jaar 2019 niet beter beginnen. Samen met onze dochter en de paarden de natuur beleven. Zij is voor mij zo belangrijk. Vanaf dat ze 1 jaar is rijdt ze met me mee voor op het paard. Als ze moe werd ging ze slapen. Nu is ze zo groot dat ze zelf mee kan rijden. Kijk maar naar het filmpje. Dan kan ik het gevoel met je delen. Vrijheid, samen zijn, avonturen beleven en mooie herinneringen maken. Warme groet Marjolijn


6 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

Trauma/ptss

PTSS of Trauma binnen een organisatie. In een organisatie waar hulpverleners werken komt trauma en/of PTSS voor. Onder hulpverleners vallen onder andere; politie-mensen, brandweerlieden, ambulancepers

Meer weten over paardencoaching, of wil je eens kennismaken?
Neem dan contact met me op!
Contact

A: de Stege 7

8194 LP te Veessen

​​

T: 06-19649931

E: vandierencoaching@outlook.com

KvK-nummer: 68340206

  • Black LinkedIn Icon
  • Black Facebook Icon

© 2018 - 2020 by Brand Fuel