top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverMarjolijn van Dieren

Wild voor jonge mensen

Vaak zie ik in mijn werk een bepaalde beweging van vragen en onderwerpen die voorbij komen. De afgelopen periode heb ik veel jonge mensen mogen ontvangen die zeer (hoog)sensitief zijn. Vaak zijn dit ook mensen die wat moeite hebben met het bestaande (school)systeem en juist zoveel mooie unieke talenten bezitten.


Jonge mensen die niet altijd op waarde geschat worden, en het soms zelf ook niet eens beseffen wat ze allemaal kunnen. Vanuit welke oorzaak dan ook. Mike van As en ik werken al jaren samen. Hij ziet hetzelfde in zijn praktijk voor psychologie en stuurde me vanmorgen een berichtje. "Marjolijn, zullen we een groep samenstellen van mensen in de leeftijd tussen de 16 en 18 jaar die gezamenlijk het traject "Wild" gaan volgen? Dan starten we na de zomervakantie." Ik heb direct 'ja' gezegd.


Juist voor deze doelgroep is social engagement belangrijk na de corona periode. Elkaar zien, op waarde schatten, deel uitmaken van een groep. Het gevoel dat je erbij hoort en weten dat je niet de enige bent. Leren van elkaar, delen van verhalen en gevoelens. De helende beweging van het lichaam mogen voelen tussen de paarden. Paarden die geen oordeel hebben, niet kijken naar een eventuele diagnose, maar naar wie jij bent. Ben jij iemand die zich hiertoe geroepen voelt, of heb je een zoon of dochter die in deze groep gaat passen? Neem dan contact op met Mike van As of bij mij en informeer naar de mogelijkheden. Wij vermoeden dat deze groep snel vol zit omdat de behoefte in deze groep groot is.


Dit traject gaan we samen begeleiden. Zodat de combinatie gemaakt wordt vanuit de pyschologie, maar ook vanuit de kracht van de paarden.


Als bijlage voeg ik het traject Wild bij.


Warme groet Marjolijn van Dieren en Mike van As

Marjolijn; vandierencoaching@outlook.com 06-19649931

Mike van As; info@educareonline.nl 0521-521351

23 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Overlevingsmechanisme

Overlevingsmechanismes...de afgelopen weken zijn er heel wat voorbij gekomen tussen mijn paarden. Opvallend veel eigenlijk. Voortgekomen uit bijvoorbeeld trauma, jeugd, geboorte, bescherming, werk, fa

Ik ben dankbaar dat ik hier ben

“Ik ben dankbaar dat ik hier mag zijn” Dat zijn de woorden van een vrouw die vanmorgen kwam voor een intake voor ons trauma programma genaamd ‘Loslaten’. Mike van As (GZ psycholoog) en ik zijn maanden

Comments


bottom of page